Șemineul: moft sau necesitate?

" Nu cu mult timp în urmă, șemineul era privit ca fiind un simplu moft, pe care nu oricine și-l permitea. Astăzi, însă, este o necesitate. Are numeroase avantaje, principalele fiind design-ul, utilitatea și accesibilitatea."Șemineele au avut și vor avea întotdeauna un rol special în locuința oricărei familii. Indiferent că este vorba de stil clasic sau modern, că funcționează pe lemne, gaz, curent sau bioetanol, acestea sunt o necesitate și în același timp o plăcere în orice spațiu ar fi așezate. Căldura și atmosfera plăcută pe care le creaza aduc o stare de confort și bine în reunirea familiei și completează perfect întregul peisaj de "acasă". Nu cu mult timp în urmă, șemineul era privit ca fiind un simplu moft, pe care nu oricine și-l permitea. Astăzi, însă, este o necesitate. Are numeroase avantaje, însă principalele sunt design-ul, utilitatea și accesibilitatea.

 

 

Odată ce vei avea un șemineu în casă, nu vei mai dori să renunți la el. Acesta oferă, din orice unghi am privi lucrurile, plus-valoare oricărei locuințe. Fie că doriți un șemineu tradițional sau optați pentru un șemineu modern sau șemineu electric, există multe beneficii în a avea un șemineu în casa dvs.:
 
 Independență energetică – chiar dacă în multe cazuri șemineul nu este sigura sursă de caldură din casă, independența energetică în momentele în care celelalte surse nu sunt funcționale nu este de neglijat.
Reducerea costurilor cu încălzirea – eficiența energetică și menținerea scăzută a costurilor de încălzire sunt în mintea fiecărui proprietar de locuințe în aceste zile, deoarece costul energiei electrice este în continuă creștere.  În multe cazuri, este mai confortabilă și mai economică încălzirea locuinței cu un șemineu tip centrală, de exemplu, care poate încălzi mai multe camere în același timp.
Element de decor – un foc cald și primitor într-un șemineu din living, îi face pe oameni să dorească să se adune în acea cameră. 
Foc pentru gătit – există modele de șeminee care au ca și “accesoriu” o parte care poate fi folosită pentru gătit.
Utilizare confortabilă – este relativ ușor să utilizezi un șemineu. Un șemineu funcțional, bine îngrijit este cea mai bună investiție la care vă puteți gîndi.
Momente de neuitat lîngă foc – o seară alături de cei dragi, povești citite lîngă focul care pocneste în șemineu, o cină romantică în fața șemineului, acel miros îmbătător al lemnului ars… Momentele petrecute în fața șemineului sunt memorabile și oricînd binevenite după o zi plăcută sau mai puțin plăcută petrecută departe de casă.
 
Cu siguranță există multe alte motive care intervin în momentul alegerii unui șemineu. Noi doar sperăm să vă fi ajutat cu cîteva argumente în alegerea acestuia. Avem multe modele de șeminee pe site, vă invităm să le vizualizați. Dacă nu găsiți un anumit model sau vă imaginati altceva pentru casa dumneavoastră, suntem deschiși la sugestii! Vă stăm oricînd la dispoziție în cazul în care aveți întrebări, nelămuriri. 


Toate noutățile
artrame-all-logo-versions-vector // load more //