Despre noi

 

Marca artKamin, parte din grupul de branduri Art-Granit, este reprezentantul oficial exclusiv în Republica Moldova al marilor producători de șeminee clasă Premium de nivel internațional - Brunner, MaisonFire, Gavryliv Sons. 

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a scurta distanțele și a mări posibilitățile pentru cei care-și doresc un șemineu veritabil, investind în căldura locuinței la propriu și la figurat. 

Fiind absolut siguri de calitatea incontestabilă oferită de partenerii noștri, prezentăm în portofoliu o varietate impresionantă de produse și tehnologii - de la șemineele tipice, pe lemn până la cele electrice, bio sau șemineele cuptor, dar și accesorii pentru șeminee, coșuri de fum și instalații B-B-Q. 

Pentru o și mai interesantă abordare de design interior cu prezența șemineului, propunem în parteneriat cu compania Art-Granit, opțiunea de placare șemineu, oferind eleganță spațiului. 

artKamin vă oferă consultanță deplină și detaliată în alegerea șemineului perfect pentru locuința dvs., punând accent atât pe aspect estetic și armonia designului, precum și, prioritar, pe funcționalitate, durabilitate, comoditate, la preț direct de importator. 

Pentru informații suplimentare, apelați consultanții artKamin și explorați catalogul de produse

 

 

 

artrame-all-logo-versions-vector // load more //