De ce să ai un șemineu pe lemne în locuința ta?

" Șemineele pe gaz consumă în mod constant gaz natural în timp ce ard. Dacă folosiți un șemineu cu gaz timp de patru ore, veți fi taxat pentru tot gazul natural consumat în acele patru ore. În schimb, cu un șemineu cu lemne, trebuie doar să cumpărați le"1)  Foc Natural

Un șemineu cu lemne servește ca punct focal natural. Atunci când dumneavoastră și membrii familiei  vă adunați în camera de zi, șemineul pe lemne va fi probabil în centrul atenției. Acesta oferă un punct focal unic și tradițional care nu se regăsește în alte accesorii pentru camera de zi. Acestea fiind spuse, puteți integra și un televizor în designul șemineului dvs. Mulți proprietari de case instalează un televizor în camera de zi deasupra șemineului.

 

2) Încălzirea în timpul întreruperilor de curent

În timpul furtunilor de zăpadă din timpul iernii, gheața se va aduna și se va forma pe crengile copacilor. Această greutate suplimentară poate face ca acestea să cadă și să doboare liniile electrice suspendate sub ele. Iar odată ce se întrerupe curentul, nu veți putea să vă încălziți locuința cu ajutorul încălzirii centrale. Vestea bună este că vă puteți încălzi locuința în timpul unor astfel de întreruperi de curent cu ajutorul unui șemineu cu lemne. Atâta timp cât aveți o mulțime de lemne de foc uscate stocate, puteți construi și menține un foc fierbinte care să radieze căldură în toată casa dvs. Doar acest lucru este un motiv suficient pentru mulți cumpărători de case să aleagă o locuință cu un șemineu pe lemne. Întreruperile de curent sunt relativ rare în sud-estul țării, dar pot apărea și apar. Cu un șemineu pe lemne, vă puteți menține casa caldă și confortabilă până la revenirea curentului electric.

3) Creșterea valorii casei

Când vă pregătiți să vă vindeți casa, este posibil să primiți oferte mai bune dacă aceasta dispune de un șemineu cu lemne. Potrivit unui studiu realizat de Asociația Națională a Agenților Imobiliari (NAR), un șemineu crește valoarea unei case cu o medie de 1.220 de dolari. Acestea fiind spuse, unii cumpărători au fost dispuși să plătească cu peste 2.000 de dolari mai mult pentru o casă cu un șemineu cu lemne. Cum anume un șemineu cu lemne crește valoarea unei case? Ei bine, după cum puteți vedea aici, acestea oferă o varietate de beneficii estetice și funcționale.

 

 4) Costuri mai mici decât șemineele cu gaz

În comparație cu șemineele pe gaz, șemineele pe lemne costă mai puțin la funcționare. Prețurile la gazele naturale au scăzut în întreaga țară în ultimii ani. Cu toate acestea, șemineele pe gaz costă în continuare mai mult pentru a funcționa decât omologii lor pe lemne. Veți cheltui mai puțini bani folosind un șemineu pe lemne decât dacă ați folosi un șemineu pe gaz.

Șemineele pe gaz consumă în mod constant gaz natural în timp ce ard. Dacă folosiți un șemineu cu gaz timp de patru ore, veți fi taxat pentru tot gazul natural consumat în acele patru ore. În schimb, cu un șemineu cu lemne, trebuie doar să cumpărați lemne. Și chiar și lemnul de foc de cea mai bună calitate, cum ar fi lemnul de foc uscat în cuptor, costă semnificativ mai puțin decât gazul natural, ceea ce reprezintă încă un avantaj al deținerii unui șemineu cu lemne în locuința dumneavoastră.

 Toate noutățile
artrame-all-logo-versions-vector // load more //